Skolemad fra Næstved Madservice

Næstved Madservice vil gerne bidrage til at grundlægge og fremme sundheden hos skolebørnene. Vi kan derfor tilbyde et dejligt, nærende frokostmåltid midt på dagen til de børn som ønsker et alternativ til den hjemmesmurte madpakke. En sund frokost styrker hjernen og kroppen og giver barnet energi til eftermiddagens aktiviteter. Frokosten skal være nem at gå til og hurtig at spise – samtidig med at den er lækker, sund og mættende. Vores mad er tilberedt af friske råvarer som følger sæsonen. Boller/focaccia er friskbagte og vi følger Fødevarestyrelsens kostanbefalinger til skolebørn. Det er altid muligt at få oplyst madens indehold, som vil fremgå af varedeklarationen

* Vi gør det nemt for dig at bestille og betale din mad over nettet. (Se billede af maden ved at trykke på info ikonet efter hver ret)

* Vores sortiment er bredt og det er muligt at bestille mad i flg. 3 kategorier: ”Madpakken”, ”Sunde snacks” og ”Drikkevare”

* Vi bringer maden ud på skolen senest kl. 11:00

* Skolemaden pakker vi med navn på til det enkelte barn. Maden leveres samlet i genbrugskasser og afleveres på et anvist sted på skolen. Kasserne returneres til Næstved Madservice.

* Vi har omhyggeligt udvalgt emballagen, så den er miljøvenlig og fylder så lidt som muligt.